0400 928 549

Soita meille,
meiltä löytyy kone teille

Akaan Maanrakennus & Vesijohtosaneeraus Oy on erikoistunut vanhojen talojen vesi- ja viemärijohtojen saneerauksiin. Asiakaskuntaamme kuuluu yksityis- ja yritysasiakkaat, sekä kunnat ja kaupungit.

Teemme ammattitaidolla myös erilaiset pihan maanrakennus- ja kaivuutyöt, sakokaivojen poistot, viemäreiden sujutukset jne. asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Katso alta lista palveluistamme!

Palvelumme

Maanrakennus

Meiltä saat käytännössä kaikki maanrakennustyöt alusta loppuun asti. Lisäksi maa-ainekset ja niihin liittyvät tarvikkeet löytyvät saman katon alta!

Kaivuutyöt

Palveluihimme sisältyy tienpohjat, rakennusten pohjatyöt, pihojen ja puutarhojen kaivuutyöt jne. Kattava ja monipuolinen kalustomme mahdollistaa monipuoliset kaivuu-urakat projektin kokoon katsomatta. 

Talojen ja hallien pohjatyöt

Tukevan perustan rakentaminen ja pohjatyön tekeminen on ensimmäinen ja yksi tärkeimmistä vaiheista jokaisessa rakennusurakassa. Teemme omakotitalojen, rakennusten, hallien pohjatyöt yritys- ja yksityisasiakkaille projektin koosta riippumatta. 

Vesi- ja viemärijohtosaaneraukset

Toteutamme kaikenlaiset vesi- ja viemärijohtosaneeraukset kiinteistönomistajille, vesihuoltolaitoksille, vesiosuuskunnille ja teollisuudelle.

Kauttamme saat myös urakkaan tarvittavat työnjohtotehtävät, tarvikkeet, vesimittareiden rakenneremontit, mittaukset sekä mahdolliset viranomaislupien hankinnat.

Kunnallistekniikka

Meiltä saat vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla myös sadevesijärjestelmät ja ojitukset. Kauttamme saat myös rumpuputket, kaivonrenkaat ja suodatinrenkaat ym. putkitarvikkeet!

Pihanrakentaminen

Hoidamme eri kokoiset pihatyöt alusta loppuun asti suunnitteluvaiheessa sovitun budjetin mukaisesti, jolloin kustannukset pysyvät asiakkaan kanssa sovituissa rajoissa. 

Palveluihimme kuuluu mm. pihojen aurauspalvelut, teiden sorastukset ja hiekoitukset, sekä siirtonurmet. Kattavan kalustomme ansiosta pystymme urakoimaan myös ahtaissa tiloissa. 

Sähköposti

juha.nord@akaanmaanrakennus.fi

Puhelin

0400 928 549

Osoite

Puhdistamontie 6, 37800 TOIJALA

3 + 2 =